Hotel Otrant

Hotel Otrant, smješten na svega nekoliko koraka od jedne od najljepših plaža u Crnoj Gori, predstavlja vaš dom na moru. Ovaj predivni i udobni hotel sa 4 zvjezdice sadrži 284 sobe uz prateće zanimljive sadržaje poput velikog zatvorenog bazena sa pogledom na obalu, privatne plaže, dječijeg igrališta, SPA centra, konferens prostora i sala, i još mnogo toga.

All Inclusive

Na samo 4km udaljenosti od istorijskog Ulcinjskog Starog Grada i samo na 200 metara od bisernog Jadranskog mora, Hotel Otrant je na savršenoj lokaciji za vaš odmor iz snova. Hotel Otrant će omogućiti da vam čitav Ulcinj bude na dohvat ruke, čineći da odmor provedete relaksirani i zadovoljni. Sa ALL INCLUSIVE uslugom u hotelu Otrant, ne samo da je uključena ukusna hrana i osvježavajuća pića, već i kompletni sadržaji za vaš komfor i odmor.

Pronađite idealan Smještaj
za Vas

Kompleks se satoji od glavne zgrade hotela “Otrant”, kao i Otrant Vila. Glavna hotelska zgrada ima ukupno 132 sobe, od kojih:

124 standardne sobe (dvokrevetne, sa bračnim ili duplim krevetom i mogućnošću dodavanja još jedno ekstra kreveta), 33 sobe sa pogledom na more, 12 soba sa bočnim pogledom na more i 79 soba sa pogledom na park.

6 apartmana (2 sobe, jedna sa bračnim krevetom i sofom koja se razvlači i može se koristiti kao krevet za još dvije osobe, a druga soba sa jednim krevetom). Svi apartmani imaju pogled na more.

2 apartmana sa povećanom pristupačnošću, koja su prilagođena osobama sa invaliditetom (Francuski krevet i sofa koja se može koristiti kao ekstra krevet za dvije osobe), pogled na park.

Za goste koji preferiraju nešto više privatnosti sa dodirom udobnog luksuza, nudimo 13 vila (106 apartmana), koji su u sklopu kompleksa Otrant plaže.

Posvetili smo značajno vrijeme detaljima kako bi Vi mogli da bezbrižno uživate i opustite se, provodeći odmor u našem hotelu i njegovom miru.

Najljepša pješčana plaža u Crnoj Gori

Prostrana plaža je na samo  50m od hotela. Ova plaža predstavlja fenomen ljepote i raskoši prirode, i zahvaljujući njenoj širini (60 metara),  lokalci je zovu “Ulcinjska Kopakabana”.

Prostire se od rta Đerane do Ade Bojane. Prekrivena je najsitnijim pijeskom (prečnik zrna pijeska je 0.1-5mm) i njen procijenjeni kapacitet je oko 15,000 ljudi. Kvalitet pijeska je takav da sadrži i zdravstvene benefite. Bogat je mineralima, tako da je izuzetno pogodan za one koji pate od reume ili nekih drugih sličnih bolesti. Velika plaža je prepoznata po dugačkom i plitkom morskom pojasu.

Hotel koristi pravo na svoj privatni dio Velike Plaže, dostupan samo gostima hotela.

Dodatna Ponuda

Tokom boravka u hotelu Otrant, iskoristite priliku da uživate u pratećim sadržajima, uključujući restoran sa terasom, plažni bar, mini disko za djecu, zatvorenim i vanjskim bazenima, uz tri bazena za djecu. Hotel Otrant ima privatnu plažu, recepciju 24 časa, dječije igralište, vešeraj, kao i rent-a-car desk. U sklopu kompleksa su košarkaško i odbojkaško igralište, kao i stolovi za stoni tenis. Moguće je iznajmiti auta i brodove na recepciji, kao i opremu za vodene sportove. Ljubiteljima sporta nudimo časove aerobika i fitnesa. Za sve goste sa automobilima, obezbijeđen je besplatan parking.
Predivna Ada Bojana, 12 km duga pješčana plaža, pruža najljepše zalaske na čitavoj obali Jadrana. Ulcinj je okružen izuzetno plodnim zemljištem na kojem se proizvode visoko kvalitetno voće i povrće. Ulcinj je i jako čuven po maslinama, karakterističnim za južni Jadran. U blizini grada nalaze se najveći zasadi maslina u državi, sa stablima koja su stara preko više stotina godina. Stari Grad Ulcinj je jedan od najstarijih gradova u Jadranskoj regiji. i procijenjuje se da postoji preko 25 vjekova, još od vremena Ilira. Gostoprimstvo i šarm Ulcinj će vas osvojiti i zaljubićete se u njegovu jedinstvenu ljepotu i raznoliku ponudu, od prelijepe prirode preko biodiveziteta, do istorije i nenadmašnog gastro iskustva,