Hotelski sadržaji

Hotelski Sadržaji

Tokom boravka u hotelu, iskoristite neke od ponuđenih pogodnosti, uključujući restoran sa terasom, plažni bar, mini disko za djecu, otvorene i zatvorene bazene, i bazene za malu djecu.

Hotel Otrant pruža privatnu plažu, 24-satovnu recepciju, igralište za djecu, perionice za veš, kao i rent-a-car desk.

Takođe, hotel sadrži prostor za stoni tenis, košarku i odbojku, a moguće je iznajmiti automobil ili brod na našoj recepciji. Ljubitelji sporta mogu uživati u časovima aerobika i fitnesa.

Oprema za vodene sportove može se iznajmiti na plaži.

Za putnike koji stižu automobilima, besplatan parking je obezbijeđen.

Hotel Otrant posjeduje privatni dio Velike Plaže, namijenjene samo za hotelske goste. Razna sportska oprema se može iznajmiti na plaži. Možete da jedrite, surfujete, skijate na vodi, igrate fudbal ili odbojku na plaži.

SPA CENTAR

Spa Hotel Otrant nudi veliki zatvoreni bazen sa prelijepim pogledom na morsku obalu, 4 sobe za masažu, saunu i 3 udobna đakuzija, koji će Vam priuštiti nezaboravno iskustvo i napuniti Vas energijom za čitavu godinu. Tursko kupatilo će pročistiti Vaše tijelo i dušu. Hotel u ponudi ima bazene čija je ukupna površina 265 m2. (jedan je za odrasle a jedan je za djecu). Hotelska privatna pješčana plaža će omogućiti osjećaj privatnosti, sa najboljom uslugom na čitavoj crnogorskoj obali i uslovima za savršen odmor.

PLAŽNI BAR

Gosti Hotel OTRANT nemaju potrebu da traže kafiće u Ulcinju, jer je plažni bar na usluzi svima gostima na samoj obali mora. Hotelski Lounge Bar na Velikoj Plaži reflektuje komfor i eleganciju hotela, dok je plažni bar prava oaza nakon ispunjenog dana zabave, vodenih sportova i razgledanja Ulcinja i okolnih atrakcija.

POKRIVENI BAZEN

Bez obzira da li želite da plivate ili samo odmarate u vodi, naši bazeni su savršeno mjesto za takav ugođaj.

Unutrašnji bazen je otvoren 24 sata dnevno, uz besplatnu korišćenje peškira tako da ne morate da brinete i nosite svoje.

OTVORENI BAZENI

Relaksirajte se i upijajte sunčeve zrake.

Bez obzira da li želite opuštajuće popodne ili energično jutarnje plivanje, naši otvoreni bazeni su uvijek dostupni.

DJEČIJI BAZENI

Mi znamo da djeca obožavaju da se igraju u vodi. Zato smo kreirali sigurne i zabavne bazene upravo namijenje djeci. Dječiji bazen je idealno mjesto za djecu da se igraju i zabave sa svojim drugarima, dok roditelji mogu potpuno opušteno da se odmore od konstantne brige i trke za djecom.

DJEČIJE IGRALIŠTE

Mi znamo koliko je važno da djeci omogućimo sigurno okruženje, naročito za one najmlađe. Zato smo i dizajnirali naša igrališta da budu prilagođena tom cilju: zabavna su, sigurna i zaštićena, tako da djeca mogu da uživaju u njima kako god oni žele.

SPORTSKI OBJEKTI

Ako želite da se bavite sportskim aktivnostima, naši sportski tereni Vam pružaju brojne mogućnosti!

U ponudi imamo košarku, stoni tenis, odbojku na plaži i još mnogo toga – a sve na jednom mjestu. Hotel Otrant je savršeno mjesto za posjetiti sa prijateljima ili porodicom i mjesto na kojem ćete doživjeti nezaboravne zajedničke trenutke.

PLAŽNI RESTORAN

Mi znamo da kada provodite dan na plaži, ponekad možete poželjeti izuzetno ukusnu hranu koju ćete probati sa vašim prijateljima, porodicom ili sami. Ako tražite najukusniju kuhinju sa prelijepim pogledom, naš plažni restoran je pravo mjesto za vas.

A čak i kad vam se jede nešto baš posebno, ne brinite: ponuda našeg restorana ima nešto za svakoga!

GRILL RESTORAN

Naš GRILL Restoran će se postarati da osjetite zadovoljstvo kroz najukusnije različite grill specijalitete poput mediteranskih, italijanskih, morskih plodova, pice itd.

PROSTOR ZA DOGAĐAJE

U ponudi imamo sve od klasičnih koktela do kreacija naših koktel majstora koji će vas garantovano oduševiti. Naši barmeni su profesionalci sa velikim iskustvom, i mogu vam pomoći da pronađete piće baš po vašem ukusu za svaku priliku. Imamo nešto za svakoga, zato svratite da probate!

PROSTOR ZA DOGAĐAJE

Naš prostor za događaje je smješten u predivnom otvorenom ambijentu. Spoljašnji dio je savršen za organizovanje vaših događaja, i uključuje dio za sjedenje koji može biti organizovan prema vašim zahtjevima. Takođe se može ukrasiti prema vašim uputima, kako bi se stvorila željena atmosfera koja je zamišljena za događaj.

DOGAĐAJI

Ako tražite lokaciju za organizaciju korporativnih sastanaka, tim bildinga ili organizaciju konferencije u Evropi, Hotel Otrant je savršeno mjesto za vas, koje pruža fenomenalne biznis uslove i prostore, i po tome je prepoznat na čitavoj Crnogorskoj obali.

Za specijalne prilike i događaje, od svadbenog doručka preko privatnih večera, ekskluzivnih prijema ili čak i samog građanskog vjenčanja – naš iskusni event tim će biti na raspolaganju i od pomoći da izađe u susret svim vašim potrebama. Idilična lokacija, posvećeno osoblje i impresivni sadržaji čine hotel Otrant savršeno mjesto za organizaciju uspješnih događaja.

Sa ogromnim iskustvom rada na organizaciji visoko kvalitetnih događaja i kapacitetom od 150 do 200 gostiju, naš profesionalni tim je vama na usluzi i postaraće se da vaš događaj protekne lako i da bude uspješan.