Dhomë dyshe

Ambientet e këtyre dhomave kanë gjithçka që ju nevojitet për pushimet që meritoni. Do t`ju pëlqejë menjëherë komoditeti dhe hapësira e kësaj dhome. Pavarësisht nëse jeni me pushime verore apo thjesht në një pushim të shkurtër fundjave, dhomat tona dyshe do t'ju bëjnë të ndiheni rehat dhe bukur, si në shtëpi, por pa detyrime të përditshme.

Amenities

Seasonal Pricing

Get ahead of everyone else and book your room during one of our special promotional periods. Check out the seasonal offers for this room and pick the one that suits you best.

Mon, 01 Apr 2024 Sat, 27 Apr 2024 €50
Sun, 28 Apr 2024 Fri, 31 May 2024 High rate price €60
Sat, 01 Jun 2024 Sun, 30 Jun 2024 High rate price €80
Mon, 01 Jul 2024 Sun, 25 Aug 2024 High rate price €115
Mon, 26 Aug 2024 Sun, 15 Sep 2024 High rate price €80
Mon, 16 Sep 2024 Mon, 30 Sep 2024 High rate price €60
Tue, 01 Oct 2024 Tue, 15 Oct 2024 €50

Rezervimi juaj

Të rriturit
Fëmijët 6-12 vjeç
Foshnjet/Bebet 0-6 vjeç
Ju lutemi, zgjidhni opsionin që çdo fëmijë të shohë çmimin dhe të dërgojë një kërkesë.
Taksat €2 / per person

Çmimi juaj

60 / per person
Ju lutemi vini re se çmimet e listuara janë vetëm për qëllime informative.
Thank you for your interest. Please note that the listed prices are for informational purposes only. A detailed offer, which depends on the availability of accommodation and your requirements, will be sent to you on short notice.

Ulcinj Weather

23°C

Humidity: 73%

Wind: 1.81m/s

Wed
20°C
Thu
20°C
Fri
20°C
Sat
22°C