Vendndodhja Dhe Kontakti

VENDNDODHJA DHE KONTAKTI

Hotel “Otrant” ndodhet në bregdetin e Adriatikut, në pjesën juglindore të bregdetit malazez, në bregdetin me diell të shëndetit, i pasur me bimësi ekzotike, i rrethuar nga liqeni, lumi dhe uji i pastër i detit në vijën e parë të plazhit të bukur me rërë të Plazhit të Madh.

Qyteti i vjetër i Ulqinit është vetëm 10 minuta larg me makinë.

Stacioni i autobusëve Ulqin është 3 km, ndërsa aeroporti më i afërt është në Podgoricë, 70 km distanca.

Aeroporti Tivat – 95 km distanca

Aeroporti i Tiranës – 120 km distanca

Aeroporti i Dubrovnikut – 160 km distanca

Port Bar – 25 km distanca

*Transporti nga/në aeroport në/nga hoteli mund të rezervohet me një tarifë shtesë

Duke pasur parasysh afërsinë e pikave të njohura turistike si Xhamia e Detarit (3.4 km) dhe Statuja e Nënë Terezës (3.4 km), mysafirët e Hotel Otrant mund të vizitojnë lehtësisht disa nga atraksionet më të rëndësishme të Ulqinit.

Hotel Otrant

Velika plaža bb.
Ulqini 85360, Mali i Zi

Recepsioni: +382 30 401-800;
Rezervimi: +382 30 401-360;
Fax: +382 30 411-871
E-mail: prodajaotrant@t-com.me

Vile Otrant

Velika plaža bb.
Ulqini 85360, Mali i Zi

Recepsioni: +382 30 401-801;
Rezervimi: +382 30 401-360;
E-mail: prodajaotrant@t-com.me